0
Nu aveti produse in cos

0

0744.649.243

bnaturalis.ro bnaturalis.ro

Sanatatea BIO

Despre noi

         Bine ati venit  ! Suntem un magazin cu specific naturist care pune la dispozitie o gama extrem de variata de produse naturiste si bio pentru intreaga familie. Aici veti gasi o diversitate de produse raw vegan, produse fara gluten, dar si cosmetice sau produse si aparatura pentru casa si bucatarie.

       DESPRE NOI

        www.bnaturalis.ro este o afacere de familie, cu care am pornit la drum in 2015. Ideea de la care am plecat este ca natura ne ofera cele mai bune remedii si ca din abundenta acesteia putem sa ne hranim si sa ne tratam sanatos. Astfel spus, ne adresam tuturor celor care-si doresc un stil de viata cu adevarat sanatos.

        Produsele noastre sunt extrem de variate tocmai pentru a multumi intreaga familie. Suntem un magazin naturist online in care veti gasi produse raw vegane, produse destinate copiilor si bebelusilor, produse fara gluten sau remedii naturiste. Pentru ca un stil de viata sanatos nu inseamna numai hrana naturala, am creat si o gama de produse bio pentru casa. Pentru cei pasionati de acest stil de viata inspirat de natura, am creat o categorie speciala, Aparatura Bio, care va ofera posibilitatea sa obtineti diverse alimente singuri. Din dorinta de a oferi produse de cea mai buna calitate, la preturi avantajoase, va punem la dispozitie si produse vrac.

        In magazinul naturist www.bnaturalis.ro veti gasi peste 1000 produse naturiste si bio, menite sa acopere o mare parte din nevoile nutritionale ale omului contemporan si sa va sustina stilul de viata sanatos pe care l-ati ales. Colaboram cu producatori renumiti precum: Biolu, Biona, Carley’s, Dragon Superfoods ,Germline, Lifefood, Lima, Obio, Sodasan, Sonett si altii.

        Ne dorim sa devenim magazinul vostru preferat, unde sa gasiti toate cele necesare unui stil de viata sanatos. De aceea, daca se intampla ca un anumit produs sa fie epuizat din stoc sau sa nu il gasiti pe site, contactati-ne la 0744.649.243 si vom face tot posibilul sa il regasiti in magazinul nostru.

        Si nu uita: „Esti ceea ce mananci!”