0
Nu aveti produse in cos

0

0744.649.243

bnaturalis.ro bnaturalis.ro

Sanatatea BIO

Termeni si conditii

 

Termeni si conditii:

Proprietarul si administratorul site-ului www.bnaturalis.ro este societatea S.C.BIO NATURALIS FARM S.R.L, cu sediul in Cluj-Napoca, Str.Vidraru, Nr.13-15, Bl.C3,Ap.93, Judetul Cluj,avand urmatoarele date de identificare fiscala:J/12/3397/2015, respectiv CUI:35212073, IBAN : RO43BRDE130SV32260371300 .

Conditii:

Prin plasarea unei comenzi pe site-ul www.bnaturalis.ro, clientul (care poate fi persoana fizica sau juridica) se obliga sa citesca,sa respecte, si sa accepte Termenii si Conditiile furnizate de catre administratorul site-ului.

Imaginile produselor, descrierea acestora precum si alte date prezente pe site, reprezinta proprietatea intelectuala si nu pot fi descarcate sau utilizate in alt scop de catre client, fara acordul prealabil al administratorului site-ului www.bnaturalis.ro.

Valabilitate contract:

-clientul plaseaza o comanda pe site.

-in momentul confirmarii comenzii, telefonic sau pe email,de catre operatorul site-ul www.bnaturalis.ro, contractul este considerat valid.

-preturile de livrare, sunt cele afisate pe pagina fiecarui produs din site-ul www.bnaturalis.ro. Firma propietara a site-ului nu este platitoare de TVA.

-ca si modalitate de plata, in momentul de fata este disponibila doar varianta Ramburs la curier.

-site-ul www.bnaturalis.ro, asigura o continuitate si actualizare constanta a stocurilor. Daca din diverse motive,un produs nu se afla in stoc, clientul va fi anuntat de catre operatorul site-ului, inainte de livrarea comenzii. Administratorul site-ul www.bnaturalis.ro , depune toate eforturile de a oferi clientilor sai, informatii actualizate despre produse.

-clientul se obliga, sa furnizeze, informatii reale despre datele de contact: nume si prenume , numar de telefon valid, adresa reala de livrare in cazul persoanelor fizice, precum si date de identificare fiscala corecte in cazul persoanelor fizice.

Litigii:

In cazul unui eventual litigiu,se va incerca, rezolvarea pe cale amiabila. Daca aceasta nu este posibila, parĊ£ile se pot adresa instantei de judecata competente,de pe raza judetelui unde este inregistrata firma.

Protectia datelor:

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicaĊ£iilor electronice, site-ul nostru are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine, un membru al familiei tale ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor personale este utilizarea lor in vederea facturarii si livrarii produselor comandate.